Aktuelt

Ingen korrupsjon i Gøteborg

Aktor i den svenske Riksenheten mot korrupsjon har henlagt saken knyttet til Hero Sveriges avtaler med Gøteborg kommune om mottaksplasser for enslige mindreårige asylsøkere. I bilag til beslutningen slår aktor klart og tydelig fast at det ikke er..

Les mer

En vemodig historisk dag i Hero

I dag stenger 11 mottak/avdelinger dørene. Noen etter kort driftstid, andre etter lang driftstid. Det er på mange måter en surrealistisk situasjon. For mindre enn ett år siden stod vi på hodet i oppbygging, og nå i nedbygging. Aldri før har vi..

Les mer

Hilspå Sara fra Syria

Jeg… flyktning!?» – Jeg hadde aldri trodd… – Jeg var midt i en utdannelse og levde et rolig og fint liv. Men så endret alt seg, både for Syria og for meg. Jeg hadde aldri, aldri, aldri trodd at jeg skulle bli flyktning. – Men de..

Les mer

Feil om Hero i medieoppslag

Flere norske medier publiserer i dag en påstand om at Hero skal være politianmeldt for korrupsjon. Dette er helt feil, og det er alvorlig at en slik misforståelse spres bredt gjennom norsk media. Saken gjelder ikke morselskapet Hero Group og ik..

Les mer

Takk til Ankomstsenter Finnmark

Ankomstsenter Finnmark ble etablert i løpet av få dager på senhøsten 2015, som en følge av at ca 5500 asylsøker ankom Norge over Storskog – vår nordøstlige grense mot Russland. På svært kort tid ble over 40 personer ansatt i ulike stillin..

Les mer

Matkuponger for asylsøkere?

Arnfinn Nordbø, regionsjef Hero Norge Regjeringens nylig foreslåtte ordning om å innføre «matkuponger» for asylsøkere vil gjøre livet vanskeligere for en allerede utsatt gruppe, og i realiteten ikke endre på det man ønsker å forhindre...

Les mer

Stor oppslutning om Heros arrangement for TV-aksjonen

Mandag 17. oktober inviterte vi Stavangers innbyggere til å bli med å gå for Røde Kors og TV-aksjonen. Hero ville gi TV-aksjonen kr 100 for hver person som gikk en runde rundt Breiavatnet i Stavanger sentrum mellom kl 11 og 13, og målet var å s..

Les mer

Bli med oss å gå for Røde Kors og TV-aksjonen

Hero støtter årets TV-aksjon, som skal redde liv og gi omfattende helsehjelp til mennesker rammet av krig og konflikt. De innsamlede midlene går til Røde Kors sitt arbeid i ni land, og til å hjelpe flyktninger som har kommet til Norge...

Les mer

Sammen kan vi redde liv

Årets TV-aksjon til Røde Kors skal redde liv og gi omfattende helsehjelp til noen av de mest sårbare i verden – mennesker rammet av krig og konflikt. Hero Norge mobiliserer til den store dugnaden. Krig og vold skaper enorme lidelser. Mennesk..

Les mer

Hero mister flere mottak

For nøyaktig 1 måned siden bestemte UDI seg for å legge ned 7000 mottaksplasser i Norge. Da fikk Hero oppsigelse på 17 av våre mottak. I denne runde har UDI bestemt at det totalt skal legges ned 3800 mottaksplasser på landsbasis. Vi har nå få..

Les mer